FEBRUAR JE ČAS ZA PREDNATISNJENE IDENTE (-10%)

Ko imate enkrat sistem za trajno označevanje perila, ga je dobro izkoristiti v celoti, saj vam omogoča celovito rešitev na področju označevanja. Tokrat smo se odločili, da v mesecu februarju ponudimo izjemnih 10% popusta na vse prednatisnjene etikete za zunanje označevanje!

Etikete za zunanje označevanje so debelejše, večje in močnejše od tistih za notranje označevanje perila. Dodatno jih potiskamo z vašim logotipom, grafiko in obrobo, da resnično lepo izgledajo. Prejmete jih v škatlah (na kolutih), enako kot običajne etikete. Po potrebi pa jih nato dodatno potiskate z vašim HIQ tiskalnikom in podatki, ki jih želite (ime, priimek, delovno mesto, izobrazba, črtna koda, itd).

Takšna etiketa vam služi kot obvezna identifikacija zaposlenega (namesto priponk, tablic in vseh podobnih rešitev, ki se zatiskajo ali prebadajo oblačila), hkrati pa oblačila ni potrebno dodatno označevati za potrebe pranja!

S takšno identifikacijsko etiketo torej ubijete 2 muhi na en mah, hkrati pa bo podoba vašega podjetja / ustanove / zavoda na vseh zaposlenih resnično odlično izgledala!

Kontaktirajte nas za neobvezujočo ponudbo. Po prejemu vašega logotipa vam bomo z veseljem pripravili nekaj osnutkov / primerov etiket in vas seznanili s cenami, ki so skorajda smešne (povprečna cena enega barvnega identa se giblje med 0,10 in 0,20 €) – zdaj pa pomislite, koliko plačate za vezenje ali tisk logotipa ter dodatno identifikacijo oblačila za pranje!? 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje brskanja. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.