Podjetje DEJCO je edini uradni zastopnik in distributer vodilne svetovne korporacije na področju označevanja tekstila THERMOPATCH, za Slovenijo in Hrvaško!

Bogate izkušnje na področju označevanja tekstila, brezpogojna in takojšnja podpora zastopanega podjetja ter stremenje k popolnosti, so glavni razlogi, da se boste na podjetje DEJCO takoj navadili in kontakt vedno imeli na dosegu roke. Izredno radi imamo projekte, ki zahtevajo inovativnost! Zanima nas vsak posameznik, sleherna pralnica, ki uporablja naš sistem označevanja perila, sleherno podjetje, ki bi rado izstopalo na promocijskem nivoju in predvsem izzivi, ki niso nekaj vsakdanjega in že videnega! Vsaki stranki popolnoma prisluhnemo in na podlagi želja zelo radi ponudimo svojo idejo, svoj pogled, svojo rešitev.

Naš osnovni cilj je stoodstotno zadovoljstvo slehernega kupca, stranke, uporabnika naših storitev in produktov…
Želimo, da za vas na področju označevanja tekstila in promocije, postanemo nepogrešljivi!

Ko boste potrebovali karkoli izmed naštetega, ste vabljeni, da se obrnete na nas!
– SISTEMI ZA TRAJNO ALI ZAČANO OZNAČEVANJE PERILA V VAŠI PRALNICI, ČISTILNICI, USTANOVI
– POTROŠNI MATERIAL ZA SISTEME OZNAČEVANJA
– SERVIS STROJNE IN PROGRAMSKE OPREME, COACHING IN PODPORA
– EMBLEMI IN TRANSFERJI VSEH VRST, OBLIK IN BARV
– PROMOCIJSKA OBLAČILA (MAJICE, JOPE, SOFTSHELLI, WINDSTOPPERJI, KAPE, …)
– TISK NA PROMOCIJSKI TEKSTIL
– IZDELAVA LOGOTIPA ALI CELOSTNE GRAFIČNE PODOBE

V letu 2020, po petih letih uspešnega delovanja podjetja, smo zagnali povsem novo, moderno in predvsem uporabnikom prijazno spletno stran s trgovino! Na tem mestu lahko najdete natančne informacije o naših produktih, navodila za njihovo uporabo, možnosti, ki jih artikli nudijo ter sledite cenam, ki vam pripadajo, s prijavo v vaš račun! Glavni cilj nove spletne strani in trgovine je bil ustvariti enciklopedijo informacij produktov na področju označevanja tekstila!

Čimprej nas kontaktirajte, prepričani smo, da imamo navdušujoč in primeren produkt / rešitev tudi za vas!