Preglejte darila, ki vas čakajo do konca leta

Čeprav je bilo leto 2020 posebno, težko in predvsem drugačno, kot prejšnja leta, nismo pozabili na vas, dragi uporabniki izdelkov Thermopatch in drugi kupci tekstila! Tukaj je seznam daril in ugodnosti, ki vam jih podarjamo:

  1. Vsem naročilom v mesecu decembru 2020 dodamo bogato in unikatno praktično darilo
  2. Vsem uporabnikom, ki se boste še letos registrirali v spletno trgovino, bomo vklopili avtomatični 5% popust na vse izdelke v trgovini, za celotno prihodnje leto 2021!
  3. Vsem uporabnikom, ki ste v tekočem letu (2020) kupili za vsaj 500,00 € (brez DDV) potrošnega materiala, opreme, tekstila ali drugih storitev, podarjamo VIP status za leto 2021! VIP status vam prinaša 10% popust na VSE izdelke in storitve!
  4. Vsem uporabnikom, ki ste v tekočem letu (2020) kupili za vsaj 2.500,00 € (brez DDV) potrošnega materiala, opreme, tekstila ali drugih storitev, podarjamo SUPER VIP status za leto 2021! SUPER VIP status vam prinaša 15% popust na VSE izdelke in storitve!

POGOJ za pridobitev vsakega od štirih darilnih paketov je registracija (ali naročilo) v spletni trgovini www.dejco.si!

Kaj pridobite z registracijo?

Vsa podjetja, zavodi, domovi, bolnišnice in druge ustanove boste ves čas seznanjeni z vašimi posebnimi cenami (z vklopljenimi popusti) artiklov in naročilo oddali kar preko spleta. S tem se izognemo povpraševanju, izdelavi ponudbe in izdelavi naročila! Avtomatično torej preskočimo 3 korake in s tem pridobimo nekaj ur ali dni časa do dobave!

Prvi boste seznanjeni z vsemi novostmi na področju označevanja perila in tekstila, hkrati pa boste morda našli izdelek, ki ga še ne poznate in bi vam izjemno prav prišel pri delu v vaši pralnici, čistilnici ali tiskarni tekstila!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje brskanja. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.