Marec je mesec za nov tiskalnik (-5%) + darilo

Nov mesec, nova mesečna akcija!

Marec je mesec, ko se prične prebujat pomlad. Mesec, ko vse zaživi na novo… Zato ni naključje, da vam ravno v mesecu marcu ponujamo izjemno priložnost oživitve in posodobitve vaše opreme za označevanje perila.

Kot veste, smo pri Thermopatchu z lanskim letom ukinili podporo in servis za “zastarele” matrične tiskalnike EPSON LQ-680 in LQ-690. Prav tako postopoma ukinjamo proizvodnjo in prodajo etiket PLYTEX in DIE CUT Q6XX za omenjena tiskalnika (samo do odprodaje zalog). Razlogi so preprosti… Od tega, da gre za zastarelo tehnologijo, kjer so proizvodni in skladiščni stroški večji od še racionalnih, pa vse do tega, da je nova tehnologija preprosto toliko boljša, da nima smisla več vztrajati pri “oldtimerjih”. 

Z namenom čim nižjega stroška posodobitve opreme (kjer je za prehod na novo tehnologijo v bistvu potrebno menjati samo tiskalnik), vam v mesecu marcu ponujamo 5% popust pri nakupu kateregakoli HIQ tiskalnika (termotransfer tehnologija) in darilo: 10% popust na prvo nabavo novih etiket za novejši tiskalnik!

Čimprej torej izberite vaš nov tiskalnik in nas kontaktirajte. Tiskalnike HIQ najdete na tej povezavi:

Tiskalniki | DEJCO Thermopatch 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje brskanja. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.