SPLETNA TRGOVINA JE ODPRTA

Pa je uspelo! Končno, lahko rečemo. Čeprav je leto 2020 povsem drugačno, kot minula leta. Veliko bolj zahtevno, čudno in negotovo. A ravno takšni časi so vedno znova priložnosti za nove avanture!

Ideja o spletni trgovini za izdelke Thermopatch je nova. Pravzaprav je ravno naša trgovina, ki ni zgolj to, prva online trgovina na svetu, kjer lahko iz naslonjača kupite Thermopatch etikete za označevanje perila, potrošni material ali pa kar toplotno stiskalnico.

Seveda pa dejco.si ni zgolj trgovina za izdelke Thermopatch. Je veliko več! Je enciklopedija artiklov o označevanju perila. Je nepogrešljiv portal za vse pralnice, čistilnice in tiskarje! Na enem mestu so torej zbrane vse informacije, novice in opcije, ki jih lahko kot uporabniki sistemov za označevanje perila koristite! Zdaj boste ob brskanju naleteli na artikle, ki so za vas morda izjemno zanimivi, pa sploh niste vedeli, da obstajajo!

In to še ni vse. Strankam in uporabnikom nov portal omogoča prijavo v lastni račun, kjer boste urejali vaša naročila, dobavnice in pregledovali zgodovino naročil. In kar je najboljše – portal vam bo ob prijavi prikazoval vaše dogovorjene nabavne cene. Tako je! Vsak uporabnik bo ob prijavi spremljal cene, ki mu bodo pripadale in za katere smo se predhodno dogovorili! Naenkrat smo torej prihranili več ur ali dni časa, saj so povpraševanja, ponudbe in naročilnice stvar preteklosti!

Seveda pa bi bilo tako napredno trgovino nesmiselno omejiti zgolj na produkte Thermopatch. Poleg sistemov za označevanje, etiket, tiskalnikov, pripomočkov in drugega materiala, boste lahko izbirali tudi med oblačili za promocijo podjetij, za zabave ali pa za vsakdanjo uporabo. Predvsem za slednje smo za vas pripravili blagovno znamko oblačil DEJ by DEJCO, ki zajema oblačila vrhunske kakovosti po izjemno ugodni ceni…

No, toliko zaenkrat.. Zdaj pa brž ustvarite svoj račun in opravite prvi nakup! Prvim 20 naročilom dodamo bogato praktično darilo 🙂  

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje brskanja. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.